| | Намери ме,аз съм твоята половинка. | |
|
|
| Автор | Съобщение |
|---|
Ian Somerhalder

Брой мнения: 448
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пон Яну 23, 2012 5:18 pm | |
| |
|
 | |
Джени Блейк Четвърти курс

Брой мнения: 26
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Яну 24, 2012 8:49 pm | |
| |
|
 | |
Ери Найтмайър

Брой мнения: 26
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Яну 26, 2012 6:49 pm | |
| Търся си половинка ,която е с железни нерви...  |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

Брой мнения: 94
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Фев 08, 2012 11:58 am | |
| Търся си любовник (полът няма значение) |
|
 | |
Рен Колман Шести курс

Брой мнения: 22
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Фев 15, 2012 3:26 pm | |
| Търся си някоя с която първоначално да се драчим, но всъщност да се харесваме ;дд Ии после да станат нещата...  Ако има кандидатки - ЛС И да пише хубави РП-та  |
|
 | |
kristinaaa

Брой мнения: 2
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 21, 2012 7:14 pm | |
| има кандидатки  |
|
 | |
Рен Колман Шести курс

Брой мнения: 22
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 21, 2012 8:10 pm | |
| Хубаво ще е първо да си направиш герой, преди да пишеш където и да е  |
|
 | |
kristinaaa

Брой мнения: 2
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 21, 2012 8:33 pm | |
| този саит ми е краино неясен хахаха  стръжа ми се онтересен ,но нз за какжо стажа на жупрос |
|
 | |
Катрин Гилбърт Админ

Брой мнения: 1729
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Фев 22, 2012 8:48 pm | |
| |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

Брой мнения: 94
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Фев 23, 2012 12:04 pm | |
| Търся си : Гадже Любовници Приятел с привилегии БФФ |
|
 | |
Елизабет Тейлър Трети Курс

Брой мнения: 6
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Фев 26, 2012 1:36 pm | |
| Търся си половинка  Може и бивш |
|
 | |
Изолде Хейс Трети Курс

Брой мнения: 20
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 28, 2012 2:52 pm | |
| Така и аз си търся някой, с който първоначално или да не се разбираме или да бъдем отдавна приятели и после да стане нещо , което да преобърне нещата.
Единственото ми изискване е да можете да пишете прилични (т.е сравнително хубави ) рп-та.
|
|
 | |
Шерин Станхоуп Четвърти курс

Брой мнения: 16
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Апр 26, 2012 9:34 pm | |
| |
|
 | |
| | Намери ме,аз съм твоята половинка. | |
|