| | Намери ме,аз съм твоята половинка. | |
|
|
| Автор | Съобщение |
|---|
Лиса Четвърти курс

Брой мнения: 33
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пет Яну 20, 2012 9:40 am | |
| Търся си половинка  |
|
 | |
Александра Драгомир

Брой мнения: 16
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пет Яну 20, 2012 9:46 pm | |
| Тцтцтц....не вярвах че ще го кажа но... Търся си форумно гадже  Така...да дам няколко изяснения: Първоначално да не се разбират, да се карат, мразят, заяждат, но после изведнъж да пламне една хубава любов между тях  Е...ако има желаещи да ми пишат на ЛС *Героите да са от мъжки пол! |
|
 | |
Августин

Брой мнения: 28
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 22, 2012 4:36 pm | |
| Търся си половинка,но да е шести курс или по-голяма.Ако има интерес ми пратете ЛС |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

Брой мнения: 94
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 22, 2012 4:38 pm | |
| | Августин написа: | | Търся си половинка,но да е шести курс или по-голяма.Ако има интерес ми пратете ЛС |
Жалко ,че искаш по-голяма защото съм от 4ти курс... П.П. търся си някой.. |
|
 | |
Августин

Брой мнения: 28
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 22, 2012 4:40 pm | |
| | Natalie Smith написа: | | Августин написа: | | Търся си половинка,но да е шести курс или по-голяма.Ако има интерес ми пратете ЛС |
Ако ме искаш може да пробваме,не е задължително да е шести или по-голма. |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 22, 2012 4:41 pm | |
| | Августин написа: | | Natalie Smith написа: | | Августин написа: | | Търся си половинка,но да е шести курс или по-голяма.Ако има интерес ми пратете ЛС |
Ако ме искаш може да пробваме,не е задължително да е шести или по-голма. |
Оки )) |
|
 | |
Kerli Wonderland

Брой мнения: 197
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 22, 2012 10:54 pm | |
| |
|
 | |
Розали Кълън

Брой мнения: 46
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пон Яну 23, 2012 8:39 am | |
| |
|
 | |
Ian Somerhalder

Брой мнения: 448
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пон Яну 23, 2012 3:48 pm | |
| Някоя , само много се моля да не е блондинка .. иначе ако искате и 2 бъдете ;д;д |
|
 | |
Александра Драгомир

Брой мнения: 16
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пон Яну 23, 2012 3:52 pm | |
| | Ian Somerhalder написа: | | Някоя , само много се моля да не е блондинка .. иначе ако искате и 2 бъдете ;д;д |
Аз? |
|
 | |
Ian Somerhalder

Брой мнения: 448
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пон Яну 23, 2012 5:18 pm | |
| |
|
 | |
Джени Блейк Четвърти курс

Брой мнения: 26
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Яну 24, 2012 8:49 pm | |
| |
|
 | |
Ери Найтмайър

Брой мнения: 26
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Яну 26, 2012 6:49 pm | |
| Търся си половинка ,която е с железни нерви...  |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Фев 08, 2012 11:58 am | |
| Търся си любовник (полът няма значение) |
|
 | |
Рен Колман Шести курс

Брой мнения: 22
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Фев 15, 2012 3:26 pm | |
| Търся си някоя с която първоначално да се драчим, но всъщност да се харесваме ;дд Ии после да станат нещата...  Ако има кандидатки - ЛС И да пише хубави РП-та  |
|
 | |
kristinaaa

Брой мнения: 2
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 21, 2012 7:14 pm | |
| има кандидатки  |
|
 | |
Рен Колман Шести курс

Брой мнения: 22
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 21, 2012 8:10 pm | |
| Хубаво ще е първо да си направиш герой, преди да пишеш където и да е  |
|
 | |
kristinaaa

Брой мнения: 2
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Фев 21, 2012 8:33 pm | |
| този саит ми е краино неясен хахаха  стръжа ми се онтересен ,но нз за какжо стажа на жупрос |
|
 | |
Катрин Гилбърт Админ

Брой мнения: 1729
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Фев 22, 2012 8:48 pm | |
| |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Фев 23, 2012 12:04 pm | |
| Търся си : Гадже Любовници Приятел с привилегии БФФ |
|
 | |
| | Намери ме,аз съм твоята половинка. | |
|