| | Намери ме,аз съм твоята половинка. | |
|
|
| Автор | Съобщение |
|---|
Катрин Гилбърт Админ

Брой мнения: 1729
 | |
 | |
Катрин Гилбърт Админ

| |
 | |
Джеръми Гилбърт

Брой мнения: 62
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Съб Окт 22, 2011 2:03 pm | |
| | Катрин Редбърд написа: | Сърч лист: * Търся си някой с който по начало да е само секс,а след това да прерастне в нещо повече. И от там си търся и бивш ,който да ми създава само проблеми и да иска да се съберем,но да не става... |
Аз? (за първото ) |
|
 | |
Зоуи Тайлар Трети Курс

Брой мнения: 170
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Съб Окт 22, 2011 2:31 pm | |
| и аз търся .. ама да му се играе рпг . ;ддд.... не да влиза във форума на месеца 1 път.. |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

Брой мнения: 94
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Сря Яну 11, 2012 8:23 pm | |
| |
|
 | |
Шанел ЛаФонт

Брой мнения: 14
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Съб Яну 14, 2012 8:57 pm | |
| И аз си търся...  |
|
 | |
Елена Джонсън Преподавател по Социология

Брой мнения: 169
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 15, 2012 10:05 am | |
| Хм .. след дълго отсъствие Елена най-после се завърна у дома и реши, че е време за сериозна връзка .. желаещите на ЛС ..  |
|
 | |
Мелиса Джоунс Трети Курс

Брой мнения: 351
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 15, 2012 12:57 pm | |
| |
|
 | |
Катрин Гилбърт Админ

| |
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Нед Яну 15, 2012 8:00 pm | |
| Търся си някоя за една две нощи
|
|
 | |
Damon Somerholder Завършен вампир

Брой мнения: 27
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Пон Яну 16, 2012 2:37 pm | |
| | Miss.Gilbert написа: | Аз също ))) |
Аз? |
|
 | |
Катрин Гилбърт Админ

| |
 | |
Victoria Mathers Админ

Брой мнения: 3
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Яну 17, 2012 3:27 am | |
| Тъй,тъй търся си някое свободно момченце за гадженце хД |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Вто Яну 17, 2012 7:25 pm | |
| |
|
 | |
Катрин Гилбърт Админ

| |
 | |
Клеър Монгомъри Админ

Брой мнения: 197
 | Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Яну 19, 2012 12:56 pm | |
| Ми..с моя нещата станаха едни..и сякаш ще си почна от начало...та..търся мъж..модерни времена..и жена може хД...ама по държа на мъж... |
|
 | |
Мелиса Джоунс Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Яну 19, 2012 1:40 pm | |
| Продължавам да търся хД явно няма да се намери мъж та пола няма значение хД |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Яну 19, 2012 3:25 pm | |
| Мен ,но за кратка авантюра |
|
 | |
Мелиса Джоунс Трети Курс

| Заглавие: Re: Намери ме,аз съм твоята половинка. Чет Яну 19, 2012 3:28 pm | |
| | Natalie Smith написа: | | Мен ,но за кратка авантюра |
Съжалявам вече намерих |
|
 | |
Natalie Smith Трети Курс

| |
 | |
| | Намери ме,аз съм твоята половинка. | |
|